UNE DIABETI DHE MJEKU. E enjtja me prane pacienteve dhe mjekeve

Siç e keni pare edhe nga postimet tona ne rrjetet sociale te SHFRD, çdo të enjte do te zhvillohen takime me mjeke specializante endokrinologe per te diskutuar mbi diabetin.

Kete te enjte ishte takimi i pare.
Prinder dhe anetare te shoqates u bene pjese duke pyetur dhe diskutuar mbi paqartesite e te vepruarit ne situata te ndryshme me mjeket.
U diskutua rreth ushqimeve dhe dietes qe eshte nje nga faktoret me te rendesishem per te mbajtur nen kontroll diabetin.
Anetaret pyesnin per ceshtje te ndryshme qe kishin kaluar dhe u keshilluan nga mjekja per hapat qe duhet te ndiqnin…

Takime te tilla jane mese te nevojshme per te gjithe ne, ne menyre qe te dime si te veprojme ne raste te caktuara.

Diabeti ka nevoje per konsulta te vazhdueshme, eshte e rendesishme qe te mbahet nen norma.

Falenderojmë për mundësinë e këtij aktiviteti Lotarinë Kombëtare dhe Bordin e Cështjeve të Mira në bashkëpunim me Sherbimi Endokrinologji dhe Diabetologji ne QSUT pa harruar Shoqaten e Endokrinologjise Shqiptare


Print Friendly, PDF & Email