Shtohet rreziku i diabetit në Shqipëri

Në Tiranë u zhvillua sot një tubim në ndihmë të fëmijëve me diabet. Mjekët dhe veprimtarët pohuan se diabeti po shtohet me shpejtësi në Shqipëri tek moshat e reja, prandaj duhet shtuar edhe kujdesi për ta.

http://www.zeriamerikes.com/a/diabeti-shqiperi/3382062.html

Print Friendly, PDF & Email