Shqetësimi juaj

Të Nderuar Qytetarë,

Për çdo shqetësim që Ju keni, për të cilin Ju keni nevojë të merrni një përgjigje.
Ne Ju ofrojmë një mënyrë komunikimi më të shpejtë e më efikase se letrat e shkruara me dorë, të cilat kalojnë nëpër hapa të cilët mund të vonojnë përgjigjen ndihmuese nga ana tonë, duke llogaritur këtu dhe kohën që nevojitet për shkëmbimin e informacionit në rrugë postare.
Për t’ju ofruar mundësinë që të merrni një përgjigje brenda 30 diteve.

Ju ftojmë të plotësoni formularin e mëposhtëm në lidhje me shqetësimin që keni:

Ju Mirëpresim,
Shoqata e Fëmijëve dhe të Rnjve me Diabet

Ky aplikacion u mundësua nga bashkëpunim i #Bordi_i_Cështjeve_të_Mira i #Lotaris_Kombëtare

Lotaria Kombetare dhe Bordi i Ceshteve te Mira


Print Friendly, PDF & Email