Shëndeti për Javën Europiane 2015 – Health for the European week 2015

Aktiviteti u zhvillua më datë 06/05/2015, pranë digës së Liqenit Artificial, Tiranë

U përgatitën banera, fletë palosje dhe u bënë  rreth 200 matje të sheqerit në gjak personave të rastësishëm të cilët u gjendën në aktivitet!

U dha informacion mbi shëndetin në përgjithsi dhe mbi diabetin në veçanti.

Qëllimi i këtij aktiviteti ishte sensibilizimi mbi ushqyerjen e shëndetshme dhe aktivitetin fizik, se sa të rëndësishëm janë këta dy faktorë për një jetë të shëndetshme!

Aktiviteti u përkrah nga përfaqësues të FSKSH dhe MEDIA-s vizive dhe së shkruar.

Në bashkëpunim me Qëndrën Shqiptare për Popullsinë dhe Zhvillimin.

 

1

 

 

Health for the European week 2015

Ran me 06/05/2015 . The event took place at the Tirana Artificial Lake Dam was prepared banners , leaflets Full became About 200 blood sugar measurements of random people who were found in the activities !

GET health information generally speaking Full Over diabetes in particular.

The purpose of this event was to raise awareness on healthy nutrition Full physical activity , how important are these two factors for a healthy life!

In cooperation with the Center for Population Full Development

 

Print Friendly, PDF & Email