Sëmundja ime është një shaka…

Sot ishte e vështirë. Unë kam qenë një lloj diabetiku për 20vjet. Përafërsisht 120.000 shpime gishtash dhe 35,000 injeksione. Asnjë pushim. Më ka ndodhur që të kisha shumë shpesh hipoglicemi sa që e kam gjetur veten të zgjuarnë një ambulance. Por , pa harruar rastet që kam pasur hiperglicemi shumë herë.

Kam kryer vizita te shumë mjekë për të vlerësuar më të mirin për mua.

Pikërisht sot isha në sallën time të leksionit rreth shkencës mjedisore. Aty ndodheshin rreth 100 studentë. Sheqeri i gjakut ra. Unë isha i trullosur, i djersitur dhe i tronditur. Nuk kisha asgjë në çantën time, telefonin e kisha në shtëpi dhe automjeti im ishte në anën tjetër të kampusit. Në ato momene i kërkova profesorit që të më ndihmonte.

Ai bëri gjithcka për të më ndihmuar , kishte shumë informacione rreth diabetit.

Fillova të ndjehesha normal përsëri disa minuta më vonë dhe u ktheva në leksion.

Mund të them që sëmundja ime është një shaka sepse të ndodhin hipoglicemi dhe hiperglicemi atëherë kur nuk e pret.

Shpresoj të gjendet një kurë për ne…

Print Friendly, PDF & Email