15135472_933331553466385_2142784571_n

Prezantim mbi terapine me pompën e insulinës.

Është hera e parë që ky produkt cilësor nga Medtronic vjen në Kosovë për të dhënë një rreze shprese për trajtimin e fëmijëve dhe adulteve me diabet. Të dhënat rajonale të personave të diagnostifikuar me diabet të cilët përdorin pompën e insulines:

– Slloveni – 1800                        – Kroaci – 826                              – Bosnje – 307

– Serbi – 813                               – Maqedoni – 182                         – Mali i Zi – 6

– Bullgari – 196

 

images paradigm-revel-transmitter15058523_933331573466383_1395825431_n  15128570_933331540133053_924311700_n 15129868_933331520133055_1696822618_n

Print Friendly, PDF & Email