Ndeshja e futbollit midis Partizanit dhe SHFRD / Football match between Partizani and SHFRD

Te gjithe e dime tashme se sa i rendesishem eshte aktviteti fizik per personat me diabet, por dhe per te gjithe njerezit.
Me daten 14 Nentor, ne Diten Boterore te Diabetit, Shoqata e Femijeve dhe te Rinjve me Diabet organizoi nje ndeshje futbolli me ekipin e U-19 te FK Partizani. Anetare dhe vullnetare te shoqates u vune perballe ekipit te Partizanit ne nje ndeshje miqesore qe u zhvillua ne kompleksin olimpik ne Yrshek.


Lojtaret e SHFRD treguan se te kesh diabet, nuk do te thote qe nuk mund te ushtrosh sporte si futbolli, qe kerkojne pergatitje fizike dhe angazhim. Te gjithe dhane maksimumin ne fushe dhe realizuan nje ndeshje mjaft te mire.

Falenderojme Ekipi U-19 i FK Partizani, Shoqaten Shqiptare te Endokrinologjise, Bordin e Ceshtjeve te Mira “Lotarine Kombetare” dhe Kompanit “NovoNordisk” dhe “Bionime”

Posted by Shoqata e Fëmijëve dhe të Rinjve me Diabet on Thursday, 14 November 2019

Për më tepër mund të klikoni në linkun:

https://www.facebook.com/pg/www.diabet.al/photos/?tab=album&album_id=2550633601717172

We all already know how important physical activity is for people with diabetes, but also for all people. On November 14, in World Diabetes Day, the Association of Children and Youth with Diabetes organized a football match with FK Partizani’s U-19 team. Members and volunteers of the association faced off against the Partizani team in a friendly match that took place at the Olympic Complex in Yrshek.

SHFRD players indicated that having diabetes does not mean you cannot practice sports like football that require physical training and commitment. Everyone gave their best in the field and made a very good match.

We thank the F-Partizani U-19 Team, the Albanian Association of Endocrinology, the National Lottery and the Board of Good Affaires, and the NovoNordisk and Bionime Company.

Print Friendly, PDF & Email