Lyn Wiegmans

Ju nuk duhet të jeni me domosdoshmeri të rinj për të zhvilluar diabet tip 1

Unë jam 52 vjeç dhe 3 muaj më parë hyra në spital për të pasur një zëvendësim total të gjurit i cili u largua pa problem. Dy ditë pas operacionit fillova të vjella, pija tepër dhe urinoja  po aq shpesh.

Unë përfundova në kujdesin intensiv pasi isha hiperglicemik dhe gati vdiqa, kam qenë shumë me fat që isha në një spital të madh. Unë u diagnostikova me diabet tip 1.

Unë kisha simptoma si etje dhe vizita të shpeshta në tualet para kësaj, por për shkak se unë bëra një jetë shumë të ngarkuar nuk e vura re. Tani, pas një jete në thelb pa kufij, e kam parë shumë të vështirë ta rigjeneroj jetën time, por me pak ndihme e di se mund ta bëj.

Lotaria Kombetare dhe Bordi i Ceshteve te Mira
Print Friendly, PDF & Email