Lee Goldsmith

Filloi të marrë nën kontroll nivelet e tij të glukozës në gjak pas një frikësimi me diplopinë (vizion i dyfishtë)

Unë jam një mashkull 46 vjeç, i cili u diagnostikua disa vjet më parë me tipin 2.

Këtë vit pas një frikësimi me diplopinë (vizion të dyfishtë) në një sy vendosa të kërkoj ndihmë nga mjeku im pasi tabletat nuk po e ulnin BSL-në time nën 10, pa marrë parasysh sa mirë isha me  dietën.

Tani pas 3 muajsh në injeksione insuline, të cilat ishin shumë më të lehta për tu bërë nga sa mendoja, unë jam në ulje të leximeve të sakta gjatë gjithë kohës.

Sapo kam filluar notin çdo ditë, ecjen  dhe duke ngritur pesha për të përmirësuar gjendjen time. Unë gjithashtu kam ndryshuar dietën time dhe nuk jam ndjerë kurrë më mirë sesa tani, me energjik dhe stomaku ndjehet mire.

Nivelet e mia të glukozes po bëhen mjaft të ulta për të ulur injeksionet e insulinës me 10 ml keto kohe dhe mjeku im ka besim në mënyrën se si jam drejtuar tani brenda 6 muajsh duhet të kisha ulur nevojën e trupit tim për insulinë krejt dhe thjesht të qëndroja në tableta, stërvitje dhe të haja ushqim te shendetshem .

Lotaria Kombetare dhe Bordi i Ceshteve te Mira
Print Friendly, PDF & Email