LANCETA

lanceta84003-8280582images

Shërbejnë për të shpuar gishtin dhe janë vetëm për një përdorim per faktin se jane plastike per te bere me to vetem nje shpim.. Në shqipëri personat me diabet i përdorin 10-tra herë. Dhe shteti prap nuk po i rimburson

 

 

download  lanceta  lanceta1375999_385885751525312_1878893103_n16  lanceta_Accu-chek_safe_t_pro_plus_3_grande

Print Friendly, PDF & Email