Mob.:                         +355 69 72 58 585 
E-mail:                       shfr.diabetike@gmail.com
Web:                     http://www.diabet.al/
Faqe facebook:     Shoqata e Fëmijëve dhe të Rinjve me Diabet
                         https://www.facebook.com/ShoqataFemijetDheTeRinjteDiabetik/
Youtube:                      Fëmijët dhe të Rinjt me Diabet
https://www.youtube.com/channel/UC3dbpnEO9Kph83226MhWS4g/videos?view=0&shelf_id=0&sort=dd
Google +:                     Fëmijët dhe të Rinjt me Diabet (SHFRD)
https://plus.google.com/u/2/101417196480654234606
Twitter:                    @ShFR Diabet

Instagram:          diabet_albania

Google Maps :    Shoqata e Femijeve dhe te Rinjve me Diabet, Tiranë

http://www.diabet.al/vendodhja-shoqates-se-femijeve-dhe-te-rinjve-me-diabet/

Vendodhja e Shoqatës së Fëmijëve dhe të Rinjve me Diabet

 

Print Friendly, PDF & Email