Insulina të tepërta dhe për t’i dhuruar

Ku ka me mire se te shpetosh nje person me diabet, me te njejtin problem!

Ku ka me mire qe une te fal nje penë insuline qe ajo ne vetvete shpeton jete.

Ne e quajme fat te madh qe te jepet ne jete per te bere mire.

KLIKO NE LINKUN E ME POSHTEM DHE PLOTESONI CDO FUSHE QE E SHIKONI TE ARSYESHME
DUKE JU FALENDERUAR PARAPRAKISHT,
FALEMINDERIT!!!

https://form.jotform.com/shoqataediabetit/formdhuroniinsulinat

Lotaria Kombetare dhe Bordi i Ceshteve te Mira
Print Friendly, PDF & Email