KARTA SHQIPËTARE E TË DREJTAVE TË PACIENTIT

KARTA SHQIPËTARE E TË DREJTAVE TË PACIENTIT     KLIKO KETU PER ME TEPER karta-shqiptare-e-te-drejtave-te-pacientit ose KLIKO KETU PER ME TEPER KARTA_SHQIPETARE_E_TE_DREJTAVE_TE_PACIENTIT_e_miratuar

Të drejtat dhe detyrimet e pacientit.

Të gjithë pacientet kanë të drejtë të mjekohen. Ata kanë të drejtë për kujdesje për shëndetin e tyre; ta përfitojnë atë sipas nevojave, si në...

STATUTI I SHOQATES “FËMIJËT DHE TË RINJTË DIABETIK” 2013...

Neni 1 Shoqata “Fëmijët dhe të Rinjte Diabetik” do të jetë jo politike, jo fetare, jofitimprurëse dhe do të ushtrojë veprimtarinë e saj pa afat,...

Fjalimi i aktivitetit tonë të rradhës “Diabeti kërkon informim”

Përshëndetje të gjithëve! Ju falenderojmë për pjesmarjen tuaj sot në këtë sallë të ofruar nga Universiteti Europian i Tiranën si dhe në bashkëpunim të firmës...

Diabeti te fëmijët çdo vit regjistrohen 30 raste të reja

Rritja e numrit të fëmijëve të prekur nga diabeti është kthyer në një problem si për mjekët ashtu edhe për familjarët. Bluzat e bardha...

KARTA_SHQIPETARE_E_TE_DREJTAVE_TE_PACIENTIT_e_miratuar

KARTA SHQIPËTARE E TËDREJTAVE TË PACIENTIT Miratuar me Urdhër tëMinistrit të Shëndetësisë,Nr. 657, Dt. 15/02/ 2010 Mbështetur në pikën 3, të nenit 116, të kushtetutës së...