Ja përfitimet e qumështit të bletës

Qumështi i bletës është një substancë e prodhuar nga bletët e reja. Ai shërben si burim ushqimi për kolonitë e mbretëreshës së...

Si ndikon mjalti te diabetikët

Mjalti është ëmbëlsuesi më natyral dhe më i shëndetshëm i natyrës. Ai është përdorur për qindra e mijëra vite.

Kur Trajtimi juaj i Diabetit Tip 2 nuk po funksionon. Cfare duhet te beni...

Diabeti tip 2 është një sëmundje progresive. Nëse jeni si shumica e njerëzve, do të arrini një pikë ku trajtimi juaj nuk...

Diabeti dhe kolesteroli

Nivelet e larta të kolesterolit mund të jenë një shenjë se jeni në rrezik më të lartë të sëmundjeve të zemrës dhe...

VIZITË NË “SHPELLËN E PËLLUMBASVE” / VISIT TO THE “SHPELLA E PELLUMBASVE”

Fundjava na gjeti përsëri me një aktivitet shumë të bukur të organizuar nga ne Shoqata e Fëmijëve dhe të Rinjve me Diabet....

SHoqata e Fëmijëve dhe të Rinjve me Diabet ka zhvilluar aktivitetin e radhës në...

SHoqata e Fëmijëve dhe të Rinjve me Diabet ka zhvilluar aktivitetin e radhës në shkollat artizanale të qytetit të Tiranës.

Diabeti dhe buzëqeshja juaj

A e dini se 29.1 milion njerëz që jetojnë në Shtetet e Bashkuara kanë diabet? Kjo është 9.3% e popullsisë. Përafërsisht 1.7...

Marrëdhënia midis insulinës dhe kaliumit

Çfarë është insulina? Insulina është një hormon natyror që prodhohet nga qelizat beta në pankreas. Ky hormon funksionon duke...