ARTIKUJT E FUNDIT

Ndaje me ne historinë tënde me diabet…

Ndani një tregim me një temë të veçantë dhe përqendrohuni në mendjet që kanë të bëjnë me diabetin.* Duhet të përfshijë të paktën një...

Për prindërit: Kujdesi për diabetin ( Fëmijët 3 deri në 5 vjec)

Kujdesi për diabetin tek fëmijët e vegjël nuk është gjithmonë i lehtë. Mund të duket sikur ka shumë për te mbajtur mend...

Studim: A e ekziston nje lidhje midis dopamines,ores biologjike me Snacking, Mbipeshen ...

Qendra e kënaqësisë së trurit dhe orës biologjike të trurit janë të lidhura, dhe ushqimet me kalori të lartë - të cilat...

Depresioni, ankthi dhe çrregullimet e të ngrënit janë të zakonshme tek adoleshentët dhe të...

Menaxhimi i diabetit tip 1 gjatë viteve të adoleshencës është sfidues. Ndryshimet fizike, presionet sociale dhe stresi mund ta bëjnë më të...

Bev Friend

Këshilltar dhe menaxher biznesi. Jeta! Kampion. Bev Friend nuk u llogarit tek njerëzit "280 në ditë" që zhvillonin diabet....

Mëngjesi i madh me shume kalori hedh poshte dieten tradicionale me 6 vakte ne...

Kur hani ka më shumë rëndësi kur bëhet fjalë për planifikimin e dietës për njerëzit me diabet tip 2 ose 1.

Drejtimi i automjetit dhe Diabeti

Shumica e njerëzve me diabet mund të kenë patentë  dhe mund të vazhdojnë te ngasin ne jeten e perditshme.

A nenkupton niveli i ulet i Vitamines D rrezik te shtuar per te pasur...

Vitamina D nuk është thjesht e domosdoshme për të mbajtur kockat tona të forta, për lëvizjen e muskujve dhe për të mbajtur...