Homepage – Infinite Scroll

[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/1″]

[/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”td-ss-row”][vc_column width=”2/3″]

Infinite Load Articles

Çfarë është NovoRapid® dhe për çfarë përdoret

NovoRapid® është një insulinë moderne (analoge insuline) me efekt të shpejtë. Produktet moderne të insulinës janë versione...

Indikacionet dhe përdorimi për Apidra

Apidra Apidra është një insulinë me veprim të shpejtë (të shpejtë) që përdoret për të rriturit dhe fëmijët...

Çfarë është Lantus® (injeksion insulinë glargine) 100 Njësi / ml?

Recetë Lantus është një insulinë me veprim të gjatë që përdoret për të trajtuar të rriturit me...

Tresiba (Insulin Degludec)

Insulin degludec, i cili furnizohet me emrin tregtar Tresiba, është një insulinë bazale me veprim ultra të gjatë që mund të përdoret...

Fobi ndaj Gjilpërës – Tejkalimi i Frikës nga Gjilpërat

Për shumë njerëz me diabet, injeksionet janë thjesht një pjesë e domosdoshme e jetës. Megjithatë, për shumë, si të diagnostikuar rishtas dhe...

Brezi i vjetër po e perballon më mirë pandeminë...

Brezi i vjetër po përballet shumë më mirë me pandeminë COVID-19 sesa të rriturit e rinj, kanë treguar hulumtimet.
[/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”td-default”][/vc_column][/vc_row]

Print Friendly, PDF & Email