HEMOGLOBINA E GLUKOZUAR (HbA1c):

923346_387646251349262_246857600_nKjo analizë duhet të bëhet 4herë/vit dhe tregon gjendjen e pacientit si ka qenë gjatë 3muajve të fundit     

Print Friendly, PDF & Email
SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakAGET
Artikulli tjetërHORMONI  GLUKAGON