Më datën 8 Janar 2017 e në vazhdim zhvilluam takime ndërmjet personave me diabet, ndarje eksperiencash, informacione mbi dietat, shenjat e hiper dhe hipos, etj.

Mjekimet, si injektoehet dhe kur injektohet insulinat, glukagoni, etj
Këto aktivitete u zhvilluan me sukses dhe u mësuan gjëra të reja!

“Ky projekt është mundësuar me mbështetjen financiare të #Bordit_të_Çështjeve_të_Mira_të_Lotarisë_Kombëtare”.


On 8th January the Association of Children and Youth with diabetes organised a meeting where the members shared their experience , their informations about low carb diet and the signs of low and high blood sugars, etc. Treatments, how to inject and where to inject insulin, glucagon, etc. These activities were successfully developed and new things were learned! This project is made possible by the financial support of the “Boart of Good Causese of Lotaria Kombetare”

https://www.facebook.com/pg/www.diabet.al/photos/?tab=album&album_id=1565130463600829

Print Friendly, PDF & Email