Kam kënaqësinë e veçantë t’ju njoftojë dhe të shpreh mirënjohjen tonë si Shoqatë pacientësh fëmijë dhe të rinj me diabet të cilët unë i përfaqësoj për shpresën e madhe që na u dha lidhur me përmirësimin e shëndetit tonë. Kjo falë përmirësimit të mundësive me mjete mjekësore që do të kemi së shpejti në dispozicjon.
 
Edhe një herë dua t’ju falenderoj në vençanti: #Z_Kryeministër, #Znj_Klodiana_Spahiu, #Z_Erion_Braçen, #Z_Anastas_Angjelin dhe #Z_Ervin_Bushatin, pasi, pa matur sheqerin në gjak nuk mjekohet diabeti.
Në qoftë se ne njofim nivelin e sheqerit në gjak, dimë të mjekoemi më mirë dhe të kalojmë një jetë sa më cilësore si gjithë të tjerët.
 

Me shumë respekt Asim Toro Drejtori Ekzekutiv së #Shoqatës_së_pacientëve_Fëmijëve_dhe_të_Rinjve_me_Diabet.

 

 

Në faqen 21

https://www.parlament.al/wp-content/uploads/2016/11/raport-ne-parimnen-per-nen-projektbuxheti-2017-2.pdf

raport-ne-parimnen-per-nen-projektbuxheti-2017-2

 

Print Friendly, PDF & Email