FISHAT E GLICEMISË:

Fije speciale në të cilat vendoset gjaku dhe më pas lexohet rezultati i nivelit të sheqerit në gjak.

395762_386409514806269_112729872_n 554696_386409574806263_417485104_n

 

Një person me diabet duhet të përdori sipas tabelës së më poshtme “SI LLOGARITET SASIA E FISHAVE TË GLICEMISË

Mesatarisht i duhet të kryejë 4 matje në ditë.

SI  LLOGARITET SASIA E FISHAVE TË GLICEMISË!

 

 

Print Friendly, PDF & Email