Fisha diabeti

Shoqata e pacientëve Fëmije dhe të Rinjë me Diabet punon për realizimin e objektivave të caktuara përmes:
Angazhimit për të promovuar dhe mbështetur të drejtën legjitime të pranimit, përfshirjes dhe integrimit të njerëzve me diabet në shoqërinë shqiptare, duke u bazuar në respektimin dhe garantimin e të Drejtave të Njeriut dhe Konventën e të Drejtave të Personave me Aftësi të Kufizuara, duke informuar dhe rritur ndërgjegjësimin e publikut, institucioneve dhe palëve të tjera të interesuara.
Si dhe të kontribuojnë në fuqizimin e njerëzve që jetojnë me diabet për të bërë një jetë të pavarur dhe promovimin e edukimit me metodat dhe terapitë bashkëkohore të aplikuara në trajtimin e diabetit.

Vazhdojmë t’ju bëjmë me dije se për të gjithë me diabet (pa përjshtim moshe), mundësojmë 1 fish matjen të sheqerit për 33 lekë,
150 fisha për 5.000 lekë (edhe aparati falas)

Kontakto 069 69 19 999

DESHIRA JONE, ESHTE TE BEHEMI NJE SHUMICE, QE TE VAZHDOJME TI PERFITOJME FISHAT E GLICEMISE ME CMIM SA ME TE ULET PER TE GJITHE…
KETO PAISJE MJEKESORE JANE MATERIALE QE NA DUHEN PER MIREMBAJTJEN E SHENDETIT LIDHUR ME DIABETIN. NGA ATA QE I KANE PROVUAR VETEM NJE 5% I KANE REFUZUAR (OSE SE JANE TE FIKSUAR ME NJE APARAT OSE NUK DUAN TE MESOJNE QE KA DHE TE TJERE SIC KEMI NE NE QENDER 120 LLOJE APARATESH GLICEMIK).
– KOSTUA EKONOMIKE SHKON 700 LEKE ME PAK,
– CILESIA ESHTE PO THUAJSE ME NJE DIFERENC 10 NGA LABORATORI.
– KAQ MUNDEM PRESIM ME SHUME AKOMA NE BASHKEPUNIMKliko në linkun e më poshtëm:

http://reg.diabet.al/regjistrimi
Print Friendly, PDF & Email