E shtunë, Gusht 17, 2019

PACIENTI

Të drejtat dhe detyrimet e pacientit Karta shqiptare e të drejtave të pacientit Karta Shqiptare e të Drejtave të Pacientit e miratuar

Asnjë postim për tu shfaqur

Block title